Zwanenburg afwerkvloeren
Zwanenburg afwerkvloeren

Cementdekvloer buiten

Je kunt een cementdekvloer ook makkelijk buiten gebruiken. Ze zijn supersterk en van goede kwaliteit, dus passen overal eigenlijk perfect bij. Cementdekvloeren zijn zeer veelzijdig en daarom zie je ze ook vaak op terrassen en op werkplaatsen. Daarnaast zijn deze vloeren ook geschikt voor een oprit of zelfs in je garage. Waarschijnlijk is de garage de eerste plek die bij je opkomt als je aan een cementdekvloer denkt zonder afwerklaag. Je kunt de vloer dus ook voor buiten gebruiken en Zwanenburg Afwerkvloeren kan jou hierbij helpen.
N
Deskundig advies
N
Scherpe prijzen
N

Geen opruim zorgen achteraf

1. Voorbereiding

2. Cementdekvloer leggen

2. Afwerking vloer

Geen opruim zorgen achteraf

Bestand tegen het weer

Cementdekvloeren zijn ideaal voor buiten omdat ze bestand zijn tegen weer en wind. Ze zijn gemaakt van een mix van zand, cement en water. Dit maakt ze zeer bestand tegen vocht en kou. Daarom kiezen veel mensen voor zo’n vloer op hun terras, waar je dan lekkerder kunt zitten omdat de kou wordt tegengehouden. Ook in garages zie je ze vaak, omdat ze zo hard zijn dat ze makkelijk een auto kunnen dragen zonder dat er beschadigingen ontstaan. Je kunt deze vloeren dus voor allerlei toepassingen buiten gebruiken.

N

Deskundig advies

N

Flexibele instelling

N

Afspraak is afspraak

Hoe wordt een cementdekvloer aangebracht?

11

Jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Verschillende toepassingen

Een cementdekvloer buiten is superhandig voor allerlei dingen. Je kunt er een oppervlak mooi mee vlak maken, het als een aparte vloer gebruiken, of het als stevige basis leggen voor bijvoorbeeld tegels. Het is ideaal om een ruimte op te hogen, op de juiste hoogte te brengen, of om een stevige vloer te maken voor plekken zoals magazijnen, garages of technische ruimtes. Het is dus echt een super vloer voor buiten en Zwanenburg Afwerkvloeren kan deze professional voor je installeren.

Werkwijze en afwerking van een cementdekvloer voor buiten

Hoe maak je een cementdekvloer voor buiten? We mixen eerst zand, cement en water goed door elkaar. Dan gieten we het mengsel uit op de plek waar het moet komen en zorgen we dat het mooi vlak en op de juiste hoogte is. Als het hard is, kunnen we het nog een kleurtje geven of er andere materialen op aanbrengen om het eruit te laten zien zoals jij wilt. Er is van alles mogelijk dus neem even contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

De droogtijd van een cementdekvloer buiten

De cementdekvloer buiten moet helemaal droog zijn voordat je er iets op legt. Anders zoekt het vocht een weg naar buiten en dat is niet goed voor je bovenvloer. Maar hoe lang moet zo’n vloer buiten nou drogen? Meestal droogt een cementdekvloer ongeveer 1 cm per week. Toch moet je minimaal 4 weken wachten, want cement heeft die tijd nodig om goed uit te harden. Als het warmer is, droogt de vloer sneller. Onze beste tip: neem de droogtijd serieus.

Professionele installatie en advies

Een cementdekvloer buiten leggen moet echt precies goed gebeuren. Daarom kun je dit het best overlaten aan de experts van Zwanenburg Afwerkvloeren. Ons team van specialisten staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je goed advies te geven. Maak vandaag nog een afspraak en kom erachter hoe fijn een stevige cementdekvloer voor je buitenruimte kan zijn.

Minimale dikte cementdekvloer

Zwanenburg afwerkvloeren

Een selectie uit onze projecten

Uitstekend
4,6
Gebaseerd op 11+ recensies van

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zwanenburg Afwerkvloeren is het adres voor een deskundig en netjes gelegde cementdekvloer. Met een speciale vrachtwagen zorgen we ervoor dat je alleen voor een wateraansluiting hoeft te zorgen. Alle andere zaken zoals cement en zand hebben we zelf bij en mengen deze terplekke. En wat er eventueel over is gaat weer gewoon mee terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.