Zwanenburg afwerkvloeren
Zwanenburg afwerkvloeren

Sneldrogende cement dekvloeren

Een cementdekvloer heeft een droogtijd van gemiddeld 1 week per cm dikte. Is deze tijd niet haalbaar i.v.m. uw strakke planning. Dan kunnen we een droogtijdversneller toepassen.

N
Deskundig advies
N
Scherpe prijzen
N

Geen opruim zorgen achteraf

1. Voorbereiding

2. Cementdekvloer leggen

2. Afwerking vloer

Geen opruim zorgen achteraf

Droogtijd versnellers

De normale droogtijd van een traditionele cementdekvloer is gemiddeld 1 week per cm dikte. Voor volledige uitharding is de minimale droogtijd 28 dagen.

Dat houdt in: als je een cementdekvloer van 8 cm hebt dan bedraagt de droogtijd dus ca. 8 weken. De eindafwerking zoals Parket/pvc/gietvloer ect. mag dus pas na 8 weken gelegd/aangebracht worden. Dit droogproces kunnen wij versneller door een droogtijdversneller toe te passen. Dan kunnen wij de droogtijd terugbrengen tot 7 á 14 dagen afhankelijk van de bouwomstandigheden (wind/waterdicht).

Voordelen droogtijd versneller

N
Optimale buig-treksterkte
N
Droogtijd van 7/14 dagen
N
Verkorte bouwtijd
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Werking droogtijdversneller

11

Jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Werking droogtijdversneller

Hoe zorgen wij ervoor dat de droogtijd van uw cementdekvloer wordt verkort?

De droogtijdversneller die wij toevoegen aan de specie zorgen ervoor dat het vocht binnen de cementdekvloer kristalliseert. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er nagenoeg geen krimpscheuren meer tot stand komen.

Verder zijn geen oplosmiddelen aan de droogtijdversneller. Hierdoor is de droogtijdversneller niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast mag bij het gebruik van de droogtijdversneller het opstookprotocol na 4 dagen in werking worden gesteld.

N

Geen opruim zorgen achteraf

N

Scherpe prijzen

N
Diverse mogelijkheden

De expert in cementdekvloeren

Door jarenlange praktijkervaring heeft Zwanenburg Afwerkvloeren niet alleen veel ervaring en expertise over cementdekvloeren maar ook over de omstandigheden en specificaties bij de toepassing ervan. Want niet alleen is elk werk weer anders maar ook de wensen van de klant kunnen vragen om maatwerk.

Zwanenburg afwerkvloeren

Een selectie uit onze projecten

Uitstekend
4,6
Gebaseerd op 11+ recensies van

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zwanenburg Afwerkvloeren is het adres voor een deskundig en netjes gelegde cementdekvloer. Met een speciale vrachtwagen zorgen we ervoor dat je alleen voor een wateraansluiting hoeft te zorgen. Alle andere zaken zoals cement en zand hebben we zelf bij en mengen deze terplekke. En wat er eventueel over is gaat weer gewoon mee terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.