Zwanenburg afwerkvloeren
Zwanenburg afwerkvloeren

Cementdekvloer kosten

Een cementdekvloer, ook wel zandcementvloer genoemd, is gewoon een belangrijk deel van een verbouwing. Met een zandcement vloer heeft u een stevige ondergrond voor allerlei soorten vloerafwerkingen, en onze klanten kiezen het vaak omdat het heel sterk en veelzijdig is. Bij Zwanenburg Afwerkvloeren snappen we maar al te goed hoe belangrijk het is om een nieuwe cementdekvloer goed aan te leggen, en we zijn er helemaal klaar voor om u de allerbeste service te geven.
N
Deskundig advies
N
Scherpe prijzen
N

Geen opruim zorgen achteraf

1. Voorbereiding

2. Cementdekvloer leggen

2. Afwerking vloer

Geen opruim zorgen achteraf

Factoren die de kosten beïnvloeden

Ontdek alles wat u moet weten over cementdekvloer kosten en waarom Zwanenburg Afwerkvloeren uw beste partner is.

Een cementdekvloer is een vloer gemaakt van cement, meestal opgebouwd uit drie lagen: uw onderliggende constructieve vloer, de egalisatielaag (dat is de eigenlijke cementdekvloer), en dan nog uw uiteindelijke afwerking. U kunt uw cementdekvloer afwerken, maar ook meteen als eindvloer gebruiken. De kosten voor zo’n vloer kunnen variëren, vooral als u extra isolatie, vloerverwarming of iets anders nodig heeft. Daarnaast betaalt u ook voor de dikte van de vloer, de oppervlakte van de ruimte en de arbeidskosten. Om uw vloer helemaal af te maken, moet u tot slot nog een vloerbedekking kiezen. Deze factoren hebben allemaal invloed op de totale kosten. Onze professionals begeleiden u graag door het proces en kunnen gratis een offerte opstellen. Zo kunt u binnenkort genieten van uw nieuwe cementdekvloer!

N

Deskundig advies

N

Flexibele instelling

N

Afspraak is afspraak

Duurzaamheid van de zandcement vloer

11

Jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Gemiddelde kosten per vierkante meter

Het is lastig om precies te voorspellen hoeveel het kost om een zandcement dekvloer in uw huis te laten leggen, omdat er veel factoren meespelen. Over het algemeen kost een zand- en cementdekvloer u ongeveer €15-16 per vierkante meter, terwijl een drijvende dekvloer u meestal €17-18 per vierkante meter kost. Daarbovenop komen nog de kosten voor arbeid, ergens tussen de €10-12 per vierkante meter. Het is goed om te weten dat het leggen van een dekvloer in een kleine ruimte, minder dan 40 vierkante meter, vaak relatief duurder is vanwege voorrijkosten. Wilt u een dikke cementdekvloer in uw woning leggen? Het kan een goed idee zijn om ook meteen andere delen van uw woning aan te pakken. Als u overweegt om een dekvloer in uw huis te laten leggen, kan het slim zijn om meteen grotere delen van uw woning aan te pakken. Neem contact op met onze experts voor een nauwkeurige schatting.

Besparingsmogelijkheden

Veel mensen denken geld te kunnen besparen door zelf een cementdekvloer aan te leggen, maar in de praktijk blijkt het vaak goedkoper te zijn om een professional in te schakelen. Waarom? Het zelf leggen van een cementdekvloer kost namelijk tijd en geld. Als u zelf aan de slag gaat, moet u allerlei gereedschappen en materialen kopen of huren, plus betalen voor het ruwe zandcement zelf. Bovendien kost het leggen van zo’n vloer veel tijd en energie, en het moet meteen goed gebeuren; anders kunnen de kosten snel oplopen als u het opnieuw moet doen. U moet een vlakke ondervloer realiseren, de minimale dikte afmeten, eventueel extra isolatie toevoegen en dan nog de cementdekvloer leggen. In dit geval kan het inhuren van een vakman u echt geld besparen.

Waarom kiezen voor Zwanenburg Afwerkvloeren?

Onze professionals bij Zwanenburg Afwerkvloeren hebben jarenlange ervaring en expertise in het leggen van cementdekvloeren.

We begrijpen de unieke behoeften van elk project en zorgen voor hoogwaardige resultaten binnen uw budget. Dus, heeft u een dikke cementdekvloer nodig? Kies dan voor:

N
Deskundig advies en begeleiding
N
Kwaliteit en vakmanschap
N
Concurrerende prijzen
N

Klanttevredenheid staat voorop

Bent u klaar om uw nieuwe zandcement dekvloer te leggen? Onze professionals staan klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis offerte, extra details of om direct uw afspraak te boeken. Bij Zwanenburg Afwerkvloeren zorgen we ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Wij zijn de deskundige keuze voor cementdekvloeren, en u kunt op ons rekenen.

Zwanenburg afwerkvloeren

Een selectie uit onze projecten

Uitstekend
4,6
Gebaseerd op 11+ recensies van

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zwanenburg Afwerkvloeren is het adres voor een deskundig en netjes gelegde cementdekvloer. Met een speciale vrachtwagen zorgen we ervoor dat je alleen voor een wateraansluiting hoeft te zorgen. Alle andere zaken zoals cement en zand hebben we zelf bij en mengen deze terplekke. En wat er eventueel over is gaat weer gewoon mee terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.