Zwanenburg afwerkvloeren
Zwanenburg afwerkvloeren

Isolatie onder cementdekvloer

Een cementdekvloer is echt super in elke vloer. Je kunt er gemakkelijk alle kabels en leidingen onder verstoppen. En sommige dekvloeren isoleren ook nog eens, niet alleen tegen kou, maar ook tegen geluid. Maar hoe werkt dat nou met isolatie onder je dekvloer? Wat zijn de pluspunten en wat voor isolatiematerialen kun je eigenlijk gebruiken? Zwanenburg Afwerkvloeren vertelt je er graag meer over!
N
Deskundig advies
N
Scherpe prijzen
N

Geen opruim zorgen achteraf

1. Voorbereiding

2. Cementdekvloer leggen

2. Afwerking vloer

Geen opruim zorgen achteraf

Waarom isoleren onder een cementdekvloer?

We weten allemaal hoe belangrijk het is om onze woning te isoleren, zo ook de vloer van ons huis. Warmte stijgt namelijk op en hierdoor kan de vloer een van de koudste plekken zijn. Een koude vloer is niet fijn aan je voeten en kan ervoor zorgen dat je de verwarming weer hoger gaat zetten. Vanzelfsprekend ga je hierdoor weer meer energie betalen. Het is dus een goed idee om isolatie onder je cementdekvloer te leggen. Op deze manier maak je je huis niet alleen comfortabeler, maar bespaar je ook op je energierekening en ben je beter bezig voor het milieu.

N

Deskundig advies

N

Flexibele instelling

N

Afspraak is afspraak

Hoe wordt een cementdekvloer aangebracht?

11

Jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Voordelen van isolatie onder cementdekvloer

Isolatie onder je cementdekvloer leggen is om meerdere redenen een goed idee. Ten eerste krijg je er een lekker warme en behaaglijke vloer van, waardoor je minder hoeft te stoken. Daarnaast is het een goede manier om vocht- en schimmelproblemen tegen te gaan. Het is dus automatisch beter voor de lucht in je huis en hierdoor houd je je vloer ook langer mooi. Een ander handig voordeel is dat je hiermee geluid kan dempen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld in een rijtjeshuis woont en minder lawaai van de buren wilt horen.

Soorten isolatie

Er zijn allerlei isolatiematerialen die je onder een cementdekvloer kunt leggen en elk heeft zo zijn eigen pluspunten. Een populaire keuze is Isopur. Dit is een soort PUR- hardschuim dat goed isoleert en vaak gebruikt wordt voor vloeren, daken en zolders. Het is mooi glad en heeft geen naden. Dit maakt het ideaal voor onder de cementdekvloer. Past Isopur niet bij jouw klus? Geen probleem, er zijn meer opties, zoals piepschuim platen. Die houden de warmte ook goed vast en maken je huis zuiniger met energie.

Professionele installatie

Het lijkt misschien een goed idee om zelf isolatie onder je cementdekvloer te leggen, maar meestal is het slimmer om dit door een van onze professionals te laten doen. Goed isoleren is namelijk best een klusje en je wilt niet per ongeluk je vloer of de vloerverwarming beschadigen. Een vakman van Zwanenburg Afwerkvloeren weet precies hoe het moet. Je isolatie zal dus perfect geïnstalleerd worden waardoor je huis lekker warm en energiezuinig is.

Laat je helpen door Zwanenburg Afdekvloeren

Isolatie onder je cementdekvloer is gewoon een slimme zet. Het maakt je huis niet alleen lekker warm en comfortabel, maar bespaart ook nog eens energie en bent beter bezig voor het milieu. Kies je voor goede isolatiematerialen en laat je het werk doen door professionals, dan zit je er warmpjes bij en gaan je energiekosten omlaag. Bel of mail ons gerust als je meer wilt weten over hoe we je kunnen helpen met je vloerisolatie.

Cementdekvloer vloerverwarming

Zwanenburg afwerkvloeren

Een selectie uit onze projecten

Uitstekend
4,6
Gebaseerd op 11+ recensies van

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zwanenburg Afwerkvloeren is het adres voor een deskundig en netjes gelegde cementdekvloer. Met een speciale vrachtwagen zorgen we ervoor dat je alleen voor een wateraansluiting hoeft te zorgen. Alle andere zaken zoals cement en zand hebben we zelf bij en mengen deze terplekke. En wat er eventueel over is gaat weer gewoon mee terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.