Zwanenburg afwerkvloeren
Zwanenburg afwerkvloeren

Cementdekvloer vloerverwarming

Vloerverwarming onder je dekvloer installeren is een fijne manier om je huis, kantoor of welke ruimte dan ook warm te houden. Bij vloerverwarming lopen er verwarmingsbuizen door je vloer heen die de warmte lekker gelijkmatig door de ruimte verspreiden. Het voelt daardoor alsof de warmte heel natuurlijk door de ruimte komt. Bovendien is het nog energiezuinig ook, omdat de warmte vanaf de grond opstijgt en je minder energie nodig hebt om het lekker warm te krijgen. Zwanenburg Afwerkvloeren kan je hierbij helpen.
N
Deskundig advies
N
Scherpe prijzen
N

Geen opruim zorgen achteraf

1. Voorbereiding

2. Cementdekvloer leggen

2. Afwerking vloer

Geen opruim zorgen achteraf

De voordelen van cementdekvloer vloerverwarming

Met een cementdekvloer met vloerverwarming heb je in de hele kamer lekker warm. Je hebt dus geen koude voeten meer en de kamer voelt erg comfortabel aan. Met een dergelijke vloerverwarming bespaar je zelfs geld op stookkosten, omdat vloerverwarming de warmte een stuk beter verdeelt dan de ouderwetse radiatoren. Je verspilt hiermee dus minder energie en bent dus ook duurzaam bezig. En zo’n cementdekvloer is ook nog eens stevig, dus je kunt er tegels, PVC, hout of wat anders op installeren.

N

Deskundig advies

N

Flexibele instelling

N

Afspraak is afspraak

Hoe wordt een cementdekvloer aangebracht?

11

Jaar ervaring

Hoge kwaliteit

De cementdekvloer als stevige basis

Een cementdekvloer is dus perfect als ondergrond voor vloerverwarming. Cement is namelijk een sterke geleider van warmte, wat natuurlijk ideaal is in combinatie met een vloerverwarming. Hoe werkt het? De verwarmingsbuizen zitten in het cement en verdelen de warmte netjes over de hele kamer. Cement geleidt de warmte goed, dus je krijgt een lekker warme ruimte zonder dat je nog radiatoren nodig hebt. Wanneer je deze vloer goed voorbereid, zul je er ook erg lang plezier van hebben. Zo’n vloer is bestand tegen zware belasting en gaat dus lang mee.

Aandachtspunten bij de installatie van een vloerverwarming

Als je een cementdekvloer met vloerverwarming legt, moet je op een paar dingen letten. Je moet ervoor zorgen dat de verwarming langzaam warmer wordt, zodat er geen scheuren in de vloer ontstaan. Ook moet de cementlaag dik genoeg zijn over de verwarmingsbuizen heen. Dit is ook weer een manier om scheuren te voorkomen. Laat de vloer goed drogen voordat je verder gaat met de afwerking. Je kunt dit beter overlaten aan een van onze experts. Zo weet je zeker dat het correct gebeurt!

Aanvullende opties

Je kunt ook nog wat extra opties kiezen om het helemaal af te maken. Door speciale wapening te gebruiken, zoals krimp- of vezelwapening, kun je voorkomen dat er scheuren in de vloer komen. Randisolatie zorgt ervoor dat de vloer een beetje kan bewegen zonder problemen. En als je een speciaal programma volgt om de vloerverwarming langzaam warmer en dan weer kouder te laten worden, verklein je de kans op scheuren nog meer. Klinkt goed?

Neem contact op met Zwanenburg Afwerkvloeren!

Een cementdekvloer met vloerverwarming is dus een fijne combinatie die je huis lekker warm en energiezuinig houdt. Als je goed nadenkt over de belangrijke punten en extra mogelijkheden, krijg je een vloer die lang meegaat en heel comfortabel is. Wil je meer weten over zo’n vloer met vloerverwarming? Bel of mail ons dan voor meer info en een gratis offerte die helemaal past bij wat je nodig hebt!

Cementdekvloer vloerverwarming

Zwanenburg afwerkvloeren

Een selectie uit onze projecten

Uitstekend
4,6
Gebaseerd op 11+ recensies van

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zwanenburg Afwerkvloeren is het adres voor een deskundig en netjes gelegde cementdekvloer. Met een speciale vrachtwagen zorgen we ervoor dat je alleen voor een wateraansluiting hoeft te zorgen. Alle andere zaken zoals cement en zand hebben we zelf bij en mengen deze terplekke. En wat er eventueel over is gaat weer gewoon mee terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.