Zwanenburg afwerkvloeren
Zwanenburg afwerkvloeren

Dekvloer

Een dekvloer van top kwaliteit!
N
Deskundig advies
N
Scherpe prijzen
N

Geen opruim zorgen achteraf

1. Voorbereiding

2. Dekvloer leggen

2. Afwerking vloer

Geen opruim zorgen achteraf

Een dekvloer laten plaatsen?

Gaat u een dekvloer laten plaatsen? Daar kunnen wij u bij helpen! Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van dekvloeren plaatsen. Deze zijn van hoge kwaliteit en worden op professionele manier aangebracht. Wij maken gebruik van zand en cement. Dit wordt gelijkmatig verdeeld zodat dit dient als een goede basis voor de vloerbedekking, zoals laminaat, PVC, tegels e.d.

Onze specialiste hebben jarenlang ervaring. Daarnaast is onze werkwijze innovatief en effectief. Wij realiseren de optimale vlakheid en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Van een zandcement dekvloer tot een hechtende dekvloer, wij zorgen dat de betonnen draagvloer van top kwaliteit is.

N

Deskundig advies

N

Flexibele instelling

N

Afspraak is afspraak

Dekvloer

11

Jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Een zandcement dekvloer van hoge kwaliteit

Kwaliteit van de dekvloer staat bij ons voorop. Dit is een ontzettend belangrijk onderdeel, omdat de afwerkvloer hierboven opgeplaatst wordt. Het is belangrijk dat de dekvloer helemaal glad is. Alleen dan kan de vloerbedekking op de juiste manier geplaatst worden. Bij ons kunt u uiterste precisie verwachten als het gaat om het aanbrengen van het vloeibaar zandcement. Heeft u advies of tips nodig? Onze specialisten staan voor u klaar.

Verschillende soorten dekvloeren

Er zijn verschillende soorten dekvloeren te verkrijgen. Over het algemeen plaats wij een standaard cementdekvloer. Maar je kunt ook kiezen voor een sneldrogende dekvloer. Dit kan handig zijn als u haast heeft tijdens een renovatieproject met strakke deadlines. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een cementdekvloer buiten te plaatsen, of in de garage. Heb je advies nodig om de juiste dekvloer te kiezen? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Een zwevende dekvloer of hechtende dekvloer

Kiest u voor een dekvloer, dan zijn er verschillende opties. Misschien heb je de term hechtende dekvloer of zwevende dekvloer wel eens voorbij zien komen. Bij een hechtende dekvloer wordt deze direct aangebracht op de draagvloer. Bij een zwevende dekvloer is dit niet het geval. Hierbij wordt de dekvloer namelijk op een isolatielaag geplaatst. Ook wordt deze voorzien van een wapening. Per geval kan het dus verschillen welke dekvloer je nodig hebt. Daarom is passend advies voor jouw situatie erg belangrijk.

Een constructieve vloer als basis voor de vloerbedekking

De afwerking van je vloer moet netjes worden aangebracht. Of je ondergrond nu een zwevende cementdekvloer is, of dat we spreken over hechtende cementdekvloeren, het is belangrijk dat het een egaal oppervlak is. Alleen dan kan de bedekking van de vleor netjes worden geplaatst. Wanneer wij een dekvloer storten, staat een strakke afwerking en hoge kwaliteit dan ook centraal.

Isolatie en vloerverwarming in combinatie met en dekvloer

Een dekvloer dient natuurlijk als een stevige ondergrond voor je nieuwe vloer. Maar wat is er nu mogelijk qua warmte isolatie en vloerverwarming? Het antwoord is simpel, dit gaat goed samen. De leidingen kunnen namelijk goed in de dekvloer weggewerkt worden. Het is dus uitermate geschikt om dit te combineren. Doordat in de dekvloer leidingen weggewerkt kunnen worden, heeft u hier geen last van. Daarnaast zijn de zwevende dekvloeren ideaal in combinatie met isolatie. Zowel als het gaat om geluidsisolatie als isolatie voor de warmte.

Cementdekvloer droogtijd

Zwanenburg afwerkvloeren

Een selectie uit onze projecten

Uitstekend
4,6
Gebaseerd op 11+ recensies van

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zwanenburg Afwerkvloeren is het adres voor een deskundig en netjes gelegde cementdekvloer. Met een speciale vrachtwagen zorgen we ervoor dat je alleen voor een wateraansluiting hoeft te zorgen. Alle andere zaken zoals cement en zand hebben we zelf bij en mengen deze terplekke. En wat er eventueel over is gaat weer gewoon mee terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.